PROIECTE ȘI PROGRAME DE TINERET

Sprijinirea educației de elită

Durata programului
Începând din 2002
Starea programului
în mod continuu
Responsabil de program

Toți membrii clubului nostru sunt dedicați învățământului de elită în limba maghiară din Odorheiu Secuiesc. Suntem convinși că păstrarea comunității noastre maghiare și dezvoltarea Ținutului Secuiesc sunt de neconceput fără intelectuali entuziaști, educați și implicați.

De aceea, începând cu anul 2001 organizăm în fiecare an un bal de caritate, al cărui venituri sunt folosite pentru a acorda premii elevilor și profesorilor lor, care au participat cu succes la olimpiadele școlare, organizate de Ministerul Educației. În 2016, la lista concursurilor premiate au fost adăugate și concursurile maghiare din Bazinul Carpatic. În plus elevii și profesorii lor, care s-au calificat la etapa națională și la concursurile din Bazinul Carpatic primesc sprijin financiar pentru pregătire.

Așteptăm cu nerăbdare sfârșitul fiecărui an școlar, când organizăm o ceremonie de premiere a elevilor cu rezultate bune.

Din păcate, în timpul epidemiei competițiile au fost anulate, așa că în acest sens am pierdut doi ani.

Dimensiunea programului nostru se reflectă și în cei 183 de olimpici și profesorii pregătitori, pe care i-am premiat între 2015 și 2023.

Contact
president@rotaryszekelyudvarhely.ro
Strada Sântimbru nr. 18/C,
535600 Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita
România
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Evenimentele recente
© 2024 Rotary Club Odorheiu Secuiesc