Redirecționare impozitul pe venit

Modalitățile de implicare în acțiunile de ajutorare a comunității în care trăim sunt diverse și accesibile, iar ceea ce face diferența este gradul de implicare și de informare. Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Rotary Club Odorheiu Secuiesc.

3,5% pare o cifră mică, dar pentru organizația noastră contează foarte mult. Redirecționarea impozitului pe venit se poate face de către orice angajat prin completarea Declarației 230, care permite redirecționarea a 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului.

Completează FORMULARUL 230 pentru o durată de un an sau doi ani, dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarație Unică.

Făcând clic pe butonul de mai jos, puteți completa formularul 230 online prin portalul redirectioneaza.ro.
Nu este nevoie să tipăriți, să scanați sau să stați la coadă. Doar completați declarația și de restul ne ocupăm noi!

Făcând clic pe butonul de mai jos, puteți completa formularul 230 online prin portalul redirectioneaza.ro. Nu este nevoie să tipăriți, să scanați sau să stați la coadă. Doar completați declarația și de restul ne ocupăm noi!

După ce ați completat formularul, vă rugăm să apăsați pe butonul „Semnează formular”, apoi semnați cu mouse-ul
(dacă utilizați un calculator) sau cu degetul (dacă utilizați un smartphone). La final, apăsați butonul Trimite”.

După ce ați completat formularul, vă rugăm să apăsați pe butonul „Semnează formular”, apoi semnați cu mouse-ul (dacă utilizați un calculator) sau cu degetul (dacă utilizați un smartphone).
La final, apăsați butonul Trimite”.

MULȚUMIM!

Contact
president@rotaryszekelyudvarhely.ro
Strada Sântimbru nr. 18/C,
535600 Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita
România
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Evenimentele recente
© 2024 Rotary Club Odorheiu Secuiesc