Személyi jövedelemadó 3,5%

A közösség, amelyben élünk, megsegítésének lehetőségei sokrétűek és könnyen hozzáférhetőek, de ami a lényeget jelenti, az a részvétel és a tudatosság szintjén múlik. Hálás köszönettel tartozunk azoknak, akik már évek óta átirányítják jövedelemadójuk 3,5%-át a Rotary Club Székelyudvarhely részére.

A 3,5% kis összegnek tűnik, de szervezetünk számára nagy változást jelent. A jövedelemadót minden romániai adóazonosítóval (CNP) rendelkezező munkavállaló személy átirányíthatja a 230-as Nyilatkozat kitöltésével, amely lehetővé teszi az államnak járó bér- vagy nyugdíjadó 3,5%-ának átirányítását.

Töltse ki a 230-as NYILATKOZATOT (FORMULAR 230) egy vagy két évre, ha volt bérből/nyugdíjból, önfoglalkoztatásból/művelődési tevékenységből, szellemi tulajdonjogokból vagy áruk használatának átruházásából származó jövedelme, ha ez utóbbiak esetében nem köteles az Egységes Nyilatkozat (Declarație Unică) benyújtására.

Az alábbi gombra kattintva online kitöltheti a 230-as nyilatkozatot a redirectioneaza.ro portálon keresztül.
Nincs szükség nyomtatásra, szkennelésre, sorbanállásra. Csak töltse ki a nyilatkozatot és a többit mi intézzük!

Az alábbi gombra kattintva online kitöltheti a 230-as nyilatkozatot a redirectioneaza.ro portálon keresztül. Nincs szükség nyomtatásra, szkennelésre, sorbanállásra. Csak töltse ki a nyilatkozatot és a többit mi intézzük!

Kérjük a nyilatkozat végén „Semnează formular” gombbal fejezze be kitöltést, majd írja alá egérrel
(ha számítógépet használ) vagy ujjal (ha okostelefont használ). Végül nyomja meg a „Trimite” gombot.

Kérjük a nyilatkozat végén „Semnează formular” gombbal fejezze be kitöltést, majd írja alá egérrel (ha számítógépet használ) vagy ujjal (ha okostelefont használ).
Végül nyomja meg a „Trimite” gombot.

KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolat
elnok@rotaryszekelyudvarhely.ro
Szentimre utca 18/C,
535600 Székelyudvarhely
Hargita megye
Románia
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Legutóbbi események
© 2024 Rotary Club Székelyudvarhely