TAGOK

RÁDULY Mihály

RÁDULY Mihály

Székelyudvarhelyen születtem 1957-ben, itt végeztem tanulmányaimat és érettségiztem. A Brassói Egyetem Mechanikai Karán szereztem mérnöki diplomát finommechanikai szakon.

A székelyudvarhelyi Matrica gyár prototípus részlegén dolgoztam 10 évig: először mint fejlesztő mérnök, majd a részleg termelését szerveztem és irányítottam.

Ezt követően több mint 15 évig a székelyudvarhelyi kábeltelevízió szolgáltatást nyújtó Ati-Beta / Digital 3 részvénytársaság, majd az Astral Telecom és az UPC helyi kirendeltségének vezetését láttam el. Ez idő alatt a székelyudvarhelyi és számos székelyföldi kábeltelevízió hálózat kiépítése és működtetése volt a feladatom.

A székelyudvarhelyi Közüzemek (Urbana Rt.) vezérigazgatója voltam 9 éven át, ahol a városi távhőszolgáltatás gazdaságos működtetése volt a feladatom. Sikerült a vállalatot gazdaságossá tenni és a távhőszolgáltatást egy korszerű szintre emelni, a hálózat és a kazánházak teljes felújításával és a biomasszás fűtés bevezetésével.

Nyugdíjazásom előtti utolsó két évet a székelyudvarhelyi Melinda Instal Kft.-nél töltöttem mint technikai igazgató, ahol az országos szervizhálózat átszervezése volt a feladatom.

2005 ősze óta vagyok a Rotary Club Székelyudvarhely tagja, ahol többször vállaltam a titkári megbízatást, majd a 2016-2017 évben töltöttem be a soros elnöki tisztséget.

Kapcsolat
elnok@rotaryszekelyudvarhely.ro
Szentimre utca 18/C,
535600 Székelyudvarhely
Hargita megye
Románia
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Legutóbbi események
© 2024 Rotary Club Székelyudvarhely