Inițierea construirii unui turn de observație la Odorheiu Secuiesc pe vârful dealului Rez

Durata proiectului
Începând din 2023
Starea proiectului
în curs de desfășurare
Responsabil de proiect

În vara lui 2023, cu ocazia preluării președinției, Áron Vass a cerut membrilor să propună proiecte care să beneficieze comunitatea noastră. Au fost primite mai multe propuneri, dar una dintre cele mai îndrăznețe idei a venit de la colegul nostru de club Dénes Vass: construirea unui turn de observație în Odorheiu Secuiesc.

Membrii clubului au susținut ideea și a început munca: găsirea locației potrivite și crearea condițiilor de implementare, atât din punct de vedere legal, cât și financiar.

După mai multe inspecții la fața locului, dintre cele trei posibile locații înalte, Budvár, Szarkakő și vârful dealului Rez, cu implicarea experților, s-a luat decizia ca vârful dealului Rez din Cădișeni să fie cel mai potrivit în acest scop.

Am luat legătura cu conducerea Asociației Proprietății Publice Cădișeni, proprietarul zonei, care a preluat provocarea și, implicând susținători, am selectat împreună cel mai potrivit loc de pe vârful dealului Rez pentru a construi un turn de observație.

Urmează munca administrativă și organizatorică, apoi planificarea și construcția, pentru care căutăm susținători suplimentari care să realizeze turnul de observație cât mai curând posibil.

Contact
president@rotaryszekelyudvarhely.ro
Strada Sântimbru nr. 18/C,
535600 Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita
România
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Evenimentele recente
© 2024 Rotary Club Odorheiu Secuiesc