TAGOK

TAMÁS NAGY Zoltán

TAMÁS NAGY Zoltán
Rotary
Club Székelyudvarhely
Belépés éve
2016

Székelyudvarhelyen születtem 1962-ben. A Brassói Műszaki Egyetem gépészmérnöki szakon végeztem mint almérnök. Termelésvezetőként dolgoztam a csíkszeredai traktorgyárban, majd a székelyudvarhelyi Matrica gyárban – utóbbiban később tervezőként.

1995-től 1998-ig Magyarországra telepedtünk családommal. Itt az olasz Caselli faipari gépgyár és a Sigmar festékgyár nyugat-magyarországi képviselőjeként dolgoztam. Visszatelepedve szülővárosunkba a TM-Color Kft. tulajdonosaként a finn Tikkurila festékek forgalmazója vagyok Románia jelentős területén. Feleségem a vállalkozásunk gazdasági részét irányítja. Két felnőtt lányom és egy kisunokám van.

2012 óta elkötelezettséggel támogatom az erdélyi műemlékvédelmi épületek restaurálását szakmai és jelentős anyagi hozzájárulással, többek között a kolozsvári Babos-palota, a marosvásárhelyi Bolyai Farkas Elméleti Líceum és a marosvásárhelyi orvosi egyetem belső restaurálását, valamint Székelyudvarhely összes műemlék-kategóriás középületét, illetve templomait.

2016 decemberétől vagyok a Rotary Club Székelyudvarhely tagja.

Hobbijaim: kertészkedés, sízés, jégkorongozás. Szívesen nyaralok feleségemmel az Adrián és sízünk az osztrák Alpokban.

Kapcsolat
elnok@rotaryszekelyudvarhely.ro
Szentimre utca 18/C,
535600 Székelyudvarhely
Hargita megye
Románia
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Legutóbbi események
© 2024 Rotary Club Székelyudvarhely