TAGOK

ifj. ALBERT Sándor

ifj. ALBERT Sándor
Rotary
Club Székelyudvarhely
Belépés éve
2017

Székelyudvarhelyen születtem 1988-ban. Általános- és középiskolai tanulmányaimat a Tamási Áron Gimnáziumban folytattam és ebben az időszakban alakultak ki azok a meghatározó kapcsolataim, amelyek jelentős szerepet játszottak abban, hogy több év távollét után visszaköltözzek szülővárosomba.

Egyetemi tanulmányaimat a közgazdaságtan különböző területein végeztem. Lehetőségem volt több város több egyetemén is tanulni (Bukarest, Drezda, Bécs, Kolozsvár majd Budapest), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nyitott szemmel járjak a világban, kíváncsi és befogadó legyek más kultúrákra, eltérő véleményekre és szokásokra.

Budapesten éltünk, amikor összeházasodtunk színésznő feleségemmel, majd itt született meg kislányunk (2014) és itt kezdtem el szakmai pályafutásomat egy nemzetközi tanácsadó csapatban (KPMG). 2016-ban, amikor a kislányunk betöltötte a két évet, úgy döntöttünk, hogy hazaköltözünk Székelyudvarhelyre, hogy egy hasonlóan családközeli gyerekkort tudjunk biztosítani a kislányunknak, mint amilyenben nekünk is részünk volt. Kisfiunk már itthon, Székelyudvarhelyen született (2018).

Egy másféléves önkormányzati szerepvállalást leszámítva helyi vállalatok gazdasági vezetőjeként dolgoztam (IMPAR Kft., IKOS-CONF Rt.). Jelenleg a Color Metal Kft. gazdasági elemzője vagyok. A munka mellett kiemelten fontos számomra az, hogy különböző civil szervezeteken keresztül aktív részese legyek a közösségi életnek. A helyi Rotary Klubnak 2017 óta vagyok tagja, emellett szerepet vállalok a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány vezetésében (előbb a kuratórium tagja majd 2023-tól elnöke) valamint a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) udvarhelyi szervezetének működésében.

Kapcsolat
elnok@rotaryszekelyudvarhely.ro
Szentimre utca 18/C,
535600 Székelyudvarhely
Hargita megye
Románia
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Legutóbbi események
© 2024 Rotary Club Székelyudvarhely