TISZTELETBELI TAGOK

dr. VENCZEL László

dr. VENCZEL László
Rotary
Club Székelyudvarhely
Belépés éve
Tiszteletbeli taggá válás éve
2008

1942-ben születtem Kolozsváron. Iskoláimat Székelyudvarhelyen végeztem. 1959-ben érettségiztem, majd a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen (MOGYE) szereztem orvos doktori diplomát 1965-ben.

A szakmai hierarhián haladva voltam extern, intern, alorvos, szakorvos, főorvos, és végül mint osztályvezető sebész-főorvos és orvosigazgatója a székelyudvarhelyi kórháznak.

2008-ban mentem nyugdíjba, de nem hagytam abba a munkát, mert még 10 évet dolgoztam egy magánintézetben, továbbá a székelyudvarhelyi profi kézilabda csapatnál is mint csapat orvos tevékenykedtem, míg végül 2019-ben betegség miatt kénytelen voltam a szakmától visszavonulni.

A Rotary Club Székelyudvarhely megalakulásától fogva tagja vagyok mint alapító tag. Igyekeztem a saját területemen segíteni a klub jótékonysági tevékenységét és örömömre szolgál, hogy egy ilyen rendkívüli tárasághoz tartozhatok. Öregségemre tiszteletbeli tag maradtam, és mint 80 évét betöltő rotarys, hálával tartozom a klubunknak azért a sok kedvességért, figyelmességért, amivel az évek alatt elhalmoztak.

Kívánok a kis csapatunknak jó és eredményes munkát a köz javára, jó egészséget és boldogságot a köz és magánéletükben egyaránt!

Kapcsolat
elnok@rotaryszekelyudvarhely.ro
Szentimre utca 18/C,
535600 Székelyudvarhely
Hargita megye
Románia
Facebook.com/RotaryClubSzekelyudvarhely
Legutóbbi események
© 2024 Rotary Club Székelyudvarhely